Confidentialitate

       Casa Pesca respecta confidentialitatea datelor. Se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Datele vor fi utilizate numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si derularea comenzilor  precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

     Casa Pesca  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.casapesca.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.


Nota de informare privind protectia datelor personale.

    * Casa Pesca in calitate de  proprietar si operator al  www.casapesca.ro  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.
    * Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatilor specifice (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor,  livrarea, etc.). Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
    * Utilizatorul trebuie sa furnizeze datele solicitate in formularul se inscriere si formularul de comanda si  isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile oferite de  www.casapesca.ro
    * Daca doriti sa primiti prin e-mail informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite  de Casa Pesca, validati optiunea "News Letter” din formularul de inregistrare.
    * Beneficiati de dreptul de acces și de interventie asupra datelor. Totodata, puteti sa va opuneti prelucrarii datelor personale care  va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru neclaritati  va rugam sa trimiteti un email la 
office@casapesca.ro
    * Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.